Vi har møter for hele menigheten hver andre søndag kl. 11.00.
Her er du velkommen som du er, med ditt liv og det du står i. Her kan du bli bedre kjent med Gud og alt det Han vil gi oss.

Vi tror på en fantastisk Gud som er større enn alle de omstendighetene vi er i. Vi kommer sammen for å prise Jesus for alt Han er og har gjort for oss, og få et møte med vår himmelske Far. Vi lærer mer om Ham og om å leve livet som Jesu etterfølgere.

Du er velkommen enten du er ny i troen, har vandret lenge med Jesus, eller om du bare er nysgjerrig på Jesus.
Det er alltid et opplegg for barna under møtene. Vanligvis er det barnekirke, og noen ganger har vi også alle-sammen-møte, der innholdet er tilpasset både barn og voksne.
Etter gudstjenesten samles vi  til kirkekaffe, hvor vi byr på kaffe, saft og noe godt å bite i. Her kan vi snakke sammen om smått og stort, bli litt bedre kjent og møte nye venner.

I sommerferien har vi ikke møter hos oss, men oppfordrer folk til delta på Sommer i Salem.

Vi holder til i det gamle bedehuset på Strai

Torridal Misjonskirke
Setesdalsveien 339