Bli giver

"Enhver skal gi det han har bestemt seg for i sitt hjerte, ikke med ulyst eller av tvang. For Gud elsker en glad giver. Og Gud er mektig til å gi dere all sin gave i rikt mål, så dere alltid og under alle forhold har det dere trenger, ja har overflod til all god gjerning”
2. Kor.9,7-8.

Som frimenighet og frivillig organisasjon er også vi avhengig av økonomiske gaver for å drive menighet. Vi gir ikke først og fremst fordi det er behov for penger, men fordi Gud har gitt til oss først. Han har gitt oss såkorn så vi får være med å så videre i Guds rike. Han har gitt oss livet, menneskene rundt oss, alt vi nyter godt av hver dag. Han har gitt oss sin eneste Sønn Jesus Kristus, så vi kunne bli hans barn og arvinger.
Når vi gir til menigheten og Guds rike ellers, er det i takknemlighet til Ham som gav oss alt først.

Å opprette avtalegiro er et godt alternativ til å sette opp faste trekk i nettbanken din.
Ved å opprette Avtalegiro er du med på å forenkle administrasjonen til menigheten,
samt gjøre det økonomiske overblikket med forutsigbart.

Kontonummer: 3000 16 80699

Beløp:
NOK

Én gang
Månedlig

BetalingsmetodeBankkort
Vi tilbyr å håndtere skattefradrag for alle gaver på NOK eller mer.

Fornavn
Etternavn
Mellomnavn
Epost